Algemene Voorwaarden

Wanneer u een verjaardagskist van BySuze reserveert, betekent dit dat u akkoord gaat met onderstaande voorwaarden:

 

Huur en borg

De huurprijs van een themakist bedraagt €50,00 per kist t.b.v. 8 kinderen. Voor elk extra kind brengen wij €7,00 in rekening. De borg is €100,00. De verkleedkisten worden alleen meegegeven na contante betaling van de huurprijs en de borg. De borg wordt terugbetaald bij het compleet en onbeschadigd terugbezorgen van de kist. Wanneer er iets mist of beschadigd is, worden de vervangingskosten in rekening gebracht en van de borg afgetrokken. Bij het ophalen en terugbrengen van de kist nemen we de inhoud van de kist door aan de hand van een checklist.
Hierop staat ook per onderdeel de vervangingswaarde welke bij beschadiging of vermissing verrekend zal worden.

 

Ophalen / terugbrengen

De kist wordt gehuurd voor 3 dagen. Zo kunt u een dag voor het feestje de kist ophalen op afgesproken tijd en de dag na het feestje op afgesproken tijd retourneren.
Wanneer de kist later dan 23:00uur op de dag na het feestje wordt teruggebracht wordt € 50,- per dag van de borg afgetrokken.

 

Reiniging

De verkleedkleren mogen niet gewassen worden. BySuze zorgt zelf voor reiniging van de kleding.

 

Gebruik/aansprakelijkheid

De verjaardagskisten mogen alleen worden gebruikt onder permanent toezicht van een volwassene. BySuze kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel dat is ontstaan bij het gebruik van materialen uit de verjaardagskisten. Het huren en gebruiken van verjaardagskisten gebeurt geheel op eigen risico. BySuze blijft te allen tijde eigenaar van de gehuurde materialen. Het is niet toegestaan de spullen te verhuren of uit te lenen aan derden.